Wil je minder drinken? Of helemaal stoppen?

Met de Online Zelfhulp alcohol kun je dit anoniem en gratis doen. Maak net als 10.000 anderen een account aan en begin vandaag nog.


Gratis account aanmaken (het is anoniem)

Bepaal je eigen doelen, en haal ze!

Jij bepaalt wat je wilt bereiken en werkt daar zelfstandig aan met online opdrachten. De Online Zelfhulp alcohol ondersteunt en motiveert je op een aantrekkelijke manier om door te gaan en je doel niet uit het oog te verliezen.

badges

placeholder

Overal en altijd inzicht in je gebruik

De Online Zelfhulp alcohol is geschikt voor mobiel. Dit betekent dus dat je overal kunt werken aan je doelstellingen, waar je ook bent.

Daarnaast kun je vanaf nu heel handig je trek en gebruik registreren op je mobiel met de nieuwe Zelfhulp App! Download hem nu en login met je Zelfhulp-account.

Ontdek het op Google Play


Deel je ervaring met anderen

Op het forum kun je met anderen praten en je ervaringen delen. Wissel tips uit, dit helpt je om je doel te bereiken. Jij kunt op jouw beurt ook anderen helpen door advies en steun te geven.


placeholder

Begin direct met het minderen of stoppen van je alcoholgebruik. Maak eenvoudig een gratis account aan

Al meer dan 10.000 deelnemers gingen je voor   Placeholder Alles over Drinken   Ontwikkeld door Jellinek    |     Aangeboden door verslavingskunde nederland, Onderdeel van Alles over drinken
   |     Disclaimer  |   Over Jellinek


Laden